El doble grau multiplica les teves oportunitats professionals

Per què un grau si en pots fer dos alhora?

Un doble grau significa que dos programes de carreres diferents segueixen un únic itinerari, de manera que s’optimitza temps i es guanya eficiència. El que fa possible la integració dels dos plans d’estudis és que hi ha una part comuna compartida pels dos graus, que és realitzada només una vegada i que comptabilitza per a les dues especialitats.

El principal avantatge d’aquestes dobles titulacions és l’estalvi de temps. En l’itinerari clàssic un estudiant invertia uns vuit anys d’estudi per aconseguir els dos graus (llicenciatures d’abans); en canvi ara, amb només cinc anys ja té un currículum excepcional.

El més important és l’ampliació de coneixements que aquests dobles graus realment aporten als estudiants i que corresponen als continguts dels perfils professionals de primer nivell: això sí que és un avantatge competitiu. També suposa una major experiència, fet que els fa augmentar les possibilitats d’inserció laboral. Les empreses valoren com a positiu el candidat que no només presenta el seu currículum amb dues titulacions (per descomptat que implica més coneixements), sinó també que les ha realitzades conjuntament per aprofitar al màxim el seu temps a la universitat: és un candidat amb visió de futur i amb ganes d’aprendre.

La Universitat Abat Oliba CEU és pionera en l’oferta de dobles graus i en les àrees de coneixement següents:

  • Psicologia: