Cursos d’anglès 2023-2024: inscriu-t’hi!

Tens una notificació nova: tornen els cursos a la UAO CEU!

Després de les vacances i la tornada a la universitat, toca recuperar la rutina. Des del Servei de Llengües hem tornat a la feina amb ganes que continuïs aprenent i formant-te. Per aquest motiu, t’oferim els cursos d’anglès presencials a la UAO CEU del 2023-2024!

Et recordem que, a la UAO CEU, és obligatori acreditar el nivell B2 d’una llengua estrangera (anglès, francès, italià o alemany) per poder-te matricular de 3r de grau o de 4t de doble grau. Si l’idioma que vols acreditar és l’anglès, t’animem a apuntar-te als cursos de la UAO CEU per millorar el teu nivell, aprendre l’idioma i, finalment, acreditar el nivell B2 amb l’examen IELTS. L’any passat els resultats dels cursos d’anglès van ser molt satisfactoris: el 97% dels alumnes que van cursar un nivell de B2 (B2.1 o B2.2) van acabar acreditant el nivell B2.2, que és el que es demana a la UAO CEU.

A continuació tens més informació sobre els cursos d’anglès 2023-2024:

Com són els cursos? 

Oferim cursos semipresencials que combinen sessions presencials amb tutories en línia i treball autònom en una plataforma virtual. El preu del curs és de 980 € i oferim diversos nivells, des de l’A1 fins al C2.

Quin horari tenen?

Els cursos d’anglès són del mes d’octubre al mes de maig. Pots triar diversos horaris:

Com puc acreditar el B2 amb aquests cursos? 

Els cursos de la UAO CEU inclouen l’examen IELTS, que està inclòs en el preu. És un dels exàmens amb més reconeixement internacional i la majoria d’universitats i empreses l’accepten.

Puc demanar una beca? 

Un cop acabis i aprovis el curs, pots demanar els ajuts PARLA3, que concedeixen fins a 350 €.

Com em puc inscriure al curs?

Inscriu-te als cursos d’anglès a través del formulari d’inscripció fins al 25 de setembre.

Esperem veure’t als nostres cursos d’anglès!

Ben tornat a la rutina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *