Aquest estiu, fes idiomes a la UAO CEU!

Fer esport, menjar sa, estudiar cada dia… No et podem ajudar a complir aquests propòsits del 2023, però sí que et podem donar un cop de mà amb el propòsit d’aconseguir el C2 de català o d’acreditar el B2 d’anglès, un requisit indispensable per poder passar a tercer de grau o a quart de doble grau.

 

Curs intensiu d’anglès

Segur que creies que al llarg del curs obriries el workbook, que t’estudiaries la llista de verbs irregulars o que miraries infinitat de pel·lícules americanes en versió original, i ara t’has trobat que ja som a maig i no has tret la pols als llibres. Doncs tens l’oportunitat de posar-t’hi aquest estiu perquè la UAO CEU obre cursos de tots els nivells.

Si t’agrada aprofitar el temps, un curs intensiu és ideal: del 27 de juny al 23 de juliol, de 9:30 a 13:30, podràs posar-te les piles amb l’anglès i acreditar-ne el nivell gràcies a l’examen oficial IELTS. Que et fa mandra aixecar-te del sofà per venir a la Universitat? No pateixis: pots fer aquest curs de 10 crèdits ECTS en modalitat presencial o telepresencial.

 

Curs intensiu de C2 de català

El nivell superior (C2) de català et pot servir per millorar el perfil professional, fer ressaltar el currículum o el pots presentar com a mèrit a unes oposicions, però també pot ser que, senzillament, t’interessi millorar el teu català per amor a l’art.

La UAO CEU ofereix tres cursos intensius de C2 del 26 de juny al 24 de juliol. Els dilluns, dimecres i dijous podràs treure l’entrellat als pronoms febles en horari matinal (de 9:00 a 12:00) i en línia; o podràs dedicar-t’hi a la tarda (de 15:30 a 18:30) també en línia o de manera presencial. Aquest curs et prepararà per superar l’examen oficial de la CIFALC, reconegut per la Generalitat, que et permetrà obtenir el certificat del nivell C2.

 

I també alemany, francès, italià i xinès!

Si per a tu l’anglès o el català no són un repte, recorda que també pots atrevir-te amb cursos d’alemany, francès, italià i xinès gràcies als convenis que la Universitat té amb les principals institucions d’ensenyament d’idiomes. Consulta’n l’oferta i aprofita els descomptes que hi tens per ser estudiant de la UAO CEU.

Aquest estiu, que res t’impedeixi estudiar llengües. Per a més informació, consulta l’apartat web de Llengües (www.uaoceu.es/ca/llengues o www.uaoceu.es/lenguas).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *