Recordem la diada de Sant Jordi a la UAO CEU

El divendres 21 d’abril del 2023 vam viure Sant Jordi a la UAO CEU. Va ser un dia molt complet: a partir de les 11.30 h el claustre de la universitat es va omplir de roses, de parades solidàries i de llibres per celebrar una de les diades més boniques de l’any. Vam poder gaudir de diverses activitats relacionades amb la llengua i la literatura. A continuació us en fem un resum!

El Quijote musicat

Vam tenir el plaer d’escoltar la lectura musicada que va fer el rector de la UAO CEU, Rafael Rodríguez-Ponga, d’un passatge del Quijote, acompanyat al piano per Francesc Casado.

#SantJordiSlam2023

A partir de les 12.30 h va començar el #SantJordiSlam, la lectura oberta de narrativa i poesia que cada any organitzem des del Servei de Llengües de la UAO CEU. Hi van participar membres del PAS i PDI, així com també de dos dels guanyadors del Premi de Literatura d’enguany: Nora Garmendia i Pablo Comadran, que van llegir les seves obres originals. A més, es van poder escoltar fragments d’autors clàssics com Mario Benedetti, Miquel Martí i Pol o Mercè Rodoreda, però també d’autors ben actuals com Joan-Lluís Lluís, Marta Pessarrodona o Xavier Mas Craviotto.

Punts de llibre per a tothom

El Servei de Llengües va viure la jornada a primera línia, amb una parada al claustre, amb una exposició de les obres publicades per personal docent i investigador de la UAO CEU, i també amb els punts de llibre dissenyats pel mateix Servei a partir de paraules recollides a Els maons de Babel.

Estem molt contentes amb l’èxit de la diada de Sant Jordi a la UAO CEU. Aquí podeu veure’n un videoresum que vam publicar a l’Instagram del Servei de Llengües (@serveidellenguesuao).

Esperem que ho gaudíssiu tant com nosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *