El Tàndem UAO CEU recupera la presencialitat

El primer semestre del curs 2021-2022 recupera la presencialitat completa a les aules i el Tàndem UAO CEU, les trobades presencials entre l’alumnat internacional i el local al campus Bellesguard.

 

El Tàndem UAO CEU, que organitza el Servei de Llengües, és una iniciativa que posa en contacte l’alumnat local amb l’alumnat internacional per practicar idiomes. La dinàmica és molt senzilla: per exemple, una estudiant italiana d’intercanvi que fa un curs de català inicial a la UAO CEU i vol fer més practica d’expressió oral forma parella lingüística amb un estudiant local que l’any que ve anirà d’Erasmus a Itàlia i vol començar a perdre la por en aquest idioma.

D’aquesta manera, tots dos participants poden practicar l’idioma que estan aprenent, mentre ajuden l’altra persona. En resum, el Tàndem UAO CEU és una experiència en què els participants són ensenyants i aprenents alhora.

Aquest semestre s’han creat nou parelles lingüístiques formades per alumnat de grau que practicaran el català, el castellà, l’anglès, el francès, l’italià i el portuguès. Cada semestre, amb l’arribada de nou alumnat internacional, l’alumnat local té l’oportunitat de buscar una nova parella lingüística per continuar la pràctica de l’idioma que aprenen.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *