Cursos d’idiomes 2021-2022: matrícula oberta

Ben tornats! després de les vacances… ja pots consultar l’oferta de formació en idiomes de la UAO CEU del 2021-2022! Descarrega’t tota l’oferta aquí: Cursos d’idiomes 2020-2021.

Cursos d’anglès UAO CEU

Com són els cursos?

Oferim cursos semipresencials que combinen sessions presencials amb tutories en línia i treball autònom en una plataforma virtual.

Quin horari tenen?

Pots triar diversos horaris: dues classes per setmana al migdia o una classe els divendres al matí o a la tarda.

Els cursos són oficials?

Els cursos de la UAO CEU inclouen l’examen IELTS, el qual està inclòs al preu. L’IELTS és un dels exàmens amb més reconeixement internacional i la majoria d’universitats i empreses l’accepten.

Puc demanar una beca?

Pots demanar els ajuts PARLA3, que concedeixen fins a 350 €. Aquestes beques s’han de demanar un cop s’ha acabat i aprovat el curs.

Com m’hi inscric?

Inscriu-t’hi a través d’aquest enllaç fins al 26 de setembre.

Descarrega’t l’oferta de cursos i més informació aquí.

Cursos, d’alemany, francès, italià i xinès

Si vols anar més enllà i començar un idioma nou, aprofita els descomptes que pots gaudir per ser estudiant de la UAO CEU. El Goethe-Institut, l’Institut Français, l’Istituto Italiano de Cultura i la Fundació Institut Confuci t’ofereixen descomptes en els seus cursos i exàmens. Consulta el tríptic adjunt per a més detalls. A més, recorda que, d’acord amb la normativa de la UAO CEU, si el teu grau no té assignatures en anglès, també pots acreditar el nivell B2 d’alemany, francès o italià.

Cursos de català i espanyol

Els cursos de català i espanyol de nivells inicials són semipresencials. Les sessions a l’aula es combinen amb treball en línia tutoritzat i amb tutories.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *