Nova normalitat, noves necessitats: a Llengües ens adaptem

A la Universitat, el nou curs comença amb moltes novetats: mascareta, distància de seguretat, higiene de mans i doble presencialitat. Tots aquests canvis són necessaris per garantir que puguem tornar a les aules i que puguem fer-ho amb seguretat i tranquil·litat. Al Servei de Llengües hem estat treballant tot l’estiu per adaptar la nostra oferta formativa i l’atenció a aquesta nova situació.

Cursos d’idiomes semipresencials

El curs 2020-2021 tots els cursos d’idiomes són semipresencials. Combinen sessions presencials amb treball autònom en línia i sessions síncrones a distància. A més, les sessions presencials s’oferiran amb la tecnologia Hyflex perquè l’alumnat que no pugui ser presencialment a la Universitat pugui seguir les classes des de casa. Consulta tota l’oferta de cursos aquí.

Tota la informació, a Teams

Tota la informació sobre idiomes se centralitza al grup de Teams del Servei de Llengües. En aquest espai, l’alumnat pot fer-hi tots els tràmits que fins ara es feien de manera presencial o a través d’altres canals: inscripcions als cursos, sol·licituds d’informació, proves de nivell, etc. es poden fer a Teams. A més, l’espai està enllaçat amb la pàgina web i inclou tots els materials relacionats amb normativa i formació.

 

Atenció personalitzada amb cita prèvia

Ens ha tocat buscar alternatives a moltes gestions que fins ara fèiem presencialment o, si més no, n’hem hagut de limitar l’abast o la durada. En aquest sentit, des del Servei volem seguir oferint atenció personalitzada a tot l’alumnat de manera segura. És per això que, a partir d’ara, es farà a través de cita prèvia i prioritzarem l’atenció per videoconferència. A través d’aquest enllaç es pot demanar hora i especificar ja des de l’inici el motiu de la consulta.

 

 

 

Així, doncs, des del Servei de Llengües ens unim als esforços de la Universitat per garantir la seguretat al centre i per intentar que aquesta tornada tan extraordinària conservi el màxim de normalitat possible.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *