Cursos d’idiomes 2020-2021: matrícula oberta

Abans de marxar de vacances, ho hem deixat tot a punt perquè puguis consultar l’oferta de cursos d’idiomes del curs 2020-2021.

Per al curs que ve mantenim els cursos a la UAO CEU que et permeten certificar el nivell B2.2 d’anglès de manera oficial, com també els convenis amb institucions de renom a través dels quals pots gaudir de descomptes. Ara bé, a causa de la situació excepcional que vivim, hem adaptat el funcionament dels cursos per facilitar que hi puguis assistir i per adaptar-los a la nova normalitat.

Descarrega’t tota l’oferta aquí: Cursos d’idiomes 2020-2021

Cursos d’anglès Premium English

Nous horaris

Els cursos d’anglès Premium English s’adapten als nous horaris dels graus i tindran lloc dos dies a la setmana de 13:45 a 15:00.

Semipresencialitat

Els cursos combinen les sessions presencials amb treball en línia tutoritzat a través de la plataforma NetLanguages. A més, mensualment, els professors faran tutories de grup en línia per treballar més a fons l’expressió oral i fer seguiment del treball a distància.

IELTS, certificació internacional

L’IELTS es manté com a examen final dels cursos. Després dels bons resultats d’aquest curs, podem garantir que és la millor opció per acreditar el nivell que necessites tant per a la Universitat, com per al món laboral.

El preu no canvia

Mantenim el preu de 980 €. Aquest preu inclou ara el curs, l’examen IELTS (220 €, aproximadament) i, com a novetat, la llicència d’ús de la plataforma NetLanguages. A més, si fas un curs d’anglès a la UAO CEU pots sol·licitar els ajuts Parla3 de fins a 350 € que atorga la Generalitat de Catalunya.

Inscripció

Inscriu-te als cursos d’anglès Premium English abans del 27 de setembre a través d’aquest formulari.

Descarrega’t l’oferta de cursos aquí: Premium English 2020-2021

Cursos, d’alemany, francès, italià i xinès

Si vols anar més enllà i començar un idioma nou, aprofita els descomptes que pots gaudir per ser estudiant de la UAO CEU. El Goethe-Institut, l’Institut Français, l’Istituto Italiano de Cultura i la Fundació Institut Confuci t’ofereixen descomptes en els seus cursos i exàmens. Consulta el tríptic adjunt per a més detalls. A més, recorda que, d’acord amb la normativa de la UAO CEU, si el teu grau no té assignatures en anglès, també pots acreditar el nivell B2 d’alemany, francès o italià.

Cursos de català i espanyol

Els cursos de català i espanyol de nivells inicials també s’adapten a la modalitat semipresencial. Les sessions a l’aula es combinen amb treball en línia tutoritzat i amb tutories per videoconferència. La voluntat és que tots els estudiants internacionals que vulguin apuntar-s’hi puguin seguir les classes, independentment de si són a Barcelona o als seus països d’origen.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *