Desconfina els idiomes: cursos d’estiu en línia!

Curs Premium English B2

Aquest estiu la UAO CEU t’ofereix l’oportunitat d’acreditar el nivell B2  d’anglès amb un curs intensiu en línia. Es tracta d’un curs Premium English de nivell B2 que s’imparteix per videoconferència en horari intensiu de matí i de tarda. Al final del curs, podràs fer l’examen IELTS a International House Barcelona. A continuació, en tens tots els detalls:

Dates: 29/06/2020 – 22/07/2020
Nivell: B2
Horaris de les sessions per videoconferència: de dilluns a divendres de 09:00 a 12:00 i de 15:00 a 17:00 (90 hores, 10 ECTS)
Preu: 980 € per a l’alumnat UAO CEU (inclou l’examen oficial IELTS Computer-Delivered)
Data de l’examen IELTS: 23/07/2020
Període d’inscripció: del 12 al 25 de juny

Inscriu-t’hi clicant a aquest enllaç (per poder-hi accedir has d’haver iniciat la sessió del teu compte de la UAO CEU). Un cop facis la inscripció, rebràs la informació sobre com fer el pagament.

Ajuts

Amb els cursos Premium English de la UAO CEU pots optar als 350 € dels ajuts parla3 que concedeix la Generalitat de Catalunya. Informa-te’n al Servei de Llengües!

 

Cursos d’alemany en línia al juliol al Goethe-Institut Barcelona

Mentre no sigui possible fer cursos presencials, el Goethe-Institut Barcelona ofereix un nou format de cursos Blended Learning. Aquests nous cursos d’alemany combinen sessions virtuals en directe i unitats d’autoaprenentatge tutoritzades a la plataforma del Goethe-Institut. A més, també oferiex cursos especials de conversa per als nivells B2 i C1 (Clubs de Premsa). En el recorregut t’hi acompanyarà i et donarà suport el personal docent qualificat en l’ensenyament de l’alemany com a llengua estrangera (DaF) del Goethe-Institut Barcelona.

Com a estudiant de la UAO CEU, pots gaudir d’un 15 % de descompte sobre el preu d’inscripció als cursos d’alemany en línia durant el mes de juliol 2020. Aquí pots consultar-ne tota l’oferta en format pdf.

El Goethe-Institut és l’Institut Oficial de Cultura de la República Federal d’Alemanya al món. Fomenta la difusió de l’idioma alemany a l’estranger, així com l’intercanvi i la cooperació cultural internacional.

Et pots inscriure als cursos a través de la pàgina web del Goethe-Institut. Abans t’hi has posar en contacte per identificar-te com a estudiant de la UAO CEU i et donaran un codi de descompte: [email protected].

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *