Al Servei de Llengües seguim oberts

En aquest temps incert, des del Servei de Llengües volem ajudar-vos a seguir endavant amb els vostres estudis per aconseguir l’acreditació del nivell B2 d’una llengua estrangera i, per això, seguim oberts.

Els efectes de la Covid-19 i del confinament han fet que s’hagin hagut d’adaptar molts aspectes de la nostra vida, i, a la Universitat, encara ho hem notat més amb el canvi a la docència virtual. Pel que fa als idiomes, hem vist com els cursos de la UAO CEU s’han adaptat al format en línia, com centres d’exàmens han hagut d’abaixar la persiana temporalment i com s’han cancel·lat les convocatòries d’exàmens oficials fins a nou avís.

Ens trobem a final de curs i és el moment que molts alumnes havíeu triat per acreditar el nivell d’una llengua estrangera per poder matricular-vos de tercer de grau o quart de doble grau; perquè, tal com especifica la normativa de la UAO CEU, és un requisit indispensable per poder fer-ho. És per això que des del Servei de Llengües seguim oberts per si teniu dubtes sobre com acreditar el nivell o si necessiteu informació sobre les opcions que teniu a l’abast.

No ho dubtis, si tens qualsevol pregunta ens pots trobar en aquesta adreça electrònica: [email protected]. Estem a la teva disposició per ajudar-te i aportar una mica de tranquil·litat durant aquest temps convuls. Ens en sortirem!

#quedatacasa
#ensensortirem 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *