El #SantJordiSlam2020, tot un èxit!

Aquest any, tot i no haver-hi ni llibres ni roses, el #SantJordiSlam2020 ha estat tot un èxit! La versió en línia de la lectura multilingüe de poesia i narrativa de la UAO CEU, organitzada pel Servei de Llengües, ha comptat amb una gran participació de la comunitat universitària.

El mur del #SantJordiSlam2020 s’ha omplert de recomanacions, poemes i fragments dels vostres llibres preferits. A més, s’hi han recollit totes les iniciatives més importants que la societat ha posat en marxa per fer que aquest #SantJordiacasa fos una mica més normal.

D’altra banda, el qüestionari sobre literatura ha rebut una cinquantena de respostes. Hi ha qui les ha encertat totes… i qui haurà de repassar una mica els apunts de literatura!

En aquest enllaç pots recuperar i descarregar-te tots els continguts del mur del #SantJordiSlam2020. Esperem que el pròxim Sant Jordi el puguem tornar a viure al claustre de la Universitat i, si no podem, que sigui per culpa de la pluja.

 

 

Post relacionados

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *