El #SantJordiSlam2020, tot un èxit!

Aquest any, tot i no haver-hi ni llibres ni roses, el #SantJordiSlam2020 ha estat tot un èxit! La versió en línia de la lectura multilingüe de poesia i narrativa de la UAO CEU, organitzada pel Servei de Llengües, ha comptat amb una gran participació de la comunitat universitària.

El mur del #SantJordiSlam2020 s’ha omplert de recomanacions, poemes i fragments dels vostres llibres preferits. A més, s’hi han recollit totes les iniciatives més importants que la societat ha posat en marxa per fer que aquest #SantJordiacasa fos una mica més normal.

D’altra banda, el qüestionari sobre literatura ha rebut una cinquantena de respostes. Hi ha qui les ha encertat totes… i qui haurà de repassar una mica els apunts de literatura!

En aquest enllaç pots recuperar i descarregar-te tots els continguts del mur del #SantJordiSlam2020. Esperem que el pròxim Sant Jordi el puguem tornar a viure al claustre de la Universitat i, si no podem, que sigui per culpa de la pluja.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *