Connecta’t al #SantJordiSlam2020

El dijous 23 d’abril és la diada de Sant Jordi i la UAO CEU celebra la tercera edició del #SantJordiSlam, la lectura oberta multilingüe de narrativa i poesia. Aquest any, però, com que no ens podem reunir al claustre, el #SantJordiSlam es farà en línia.

A través d’aquest enllaç accediràs a la plataforma Padlet, en què hem preparat un mur on podràs compartir el teu poema preferit o un fragment d’una novel·la que t’hagi agradat, o podràs fer recomanacions de llibres. No cal que t’hi registris ni que t’hi donis d’alta; entra-hi i escriu una publicació nova.

Alhora, durant tot el dia, des del Servei de Llengües hi farem les nostres recomanacions i et proposarem iniciatives i activitats que s’han posat en marxa per celebrar aquest Sant Jordi en confinament. També hi haurà un qüestionari per veure qui en sap més, de literatura!

Si no pots esperar fins a dijous, el mur ja està actiu i pots començar a fer-hi aportacions. També t’animem a compartir a les xarxes socials aquesta iniciativa amb les etiquetes següents: #SantJordiSlam2020 #SantJordiUAOCEU #SantJordiacasa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *