El segon semestre, tria un idioma!

S’han acabat els exàmens, ha passat el temporal i tornem amb energies renovades per encarar el segon semestre. Tens ganes d’un repte nou? Doncs fes una ullada a les propostes que et fem des del Servei de Llengües.

Cursos de català


Aquest curs oferim cursos de català de nivell bàsic (A2) i elemental (B1). El curs d’A2 està adreçat a estudiants d’intercanvi que acaben d’arribar a la UAO CEU i volen començar a aprendre català des de zero.  D’altra banda, el curs de nivell B1 està pensat per a estudiants que ja han fet un curs d’A2 o que tenen coneixements equivalents a aquest nivell.

Tots dos cursos inclouen un certificat oficial CLUC. A més, aquests cursos són gratuïts per als estudiants, el PAS i el PDI de la UAO CEU.

Dates: 04/02/2020 – 14/05/2020
Horari: dimarts i dijous de 14:00 a 16:00
Crèdits: 6 ECTS
Preu: 600 € (gratuït per a la comunitat UAO CEU)

Cursos d’espanyol


Reprenem els cursos semestrals de nivell A1, A2 i B1 per estudiants internacionals. Els alumnes que encara no hagin estudiat espanyol, o que en tinguin uns coneixements bàsics, poden apuntar-s’hi de manera gratuïta. Per fer-ho, només cal fer el test de nivell.

Dates: 29/01/2020 – 13/05/2020
Horari: dilluns i dimecres de 13:30 a 15:30
Crèdits: 6 ECTS
Preu: gratuït per als alumnes internacionals

Cursos d’alemany


Et presentem l’oferta de primavera del Goethe-Institut, l’Institut Oficial de Cultura de la República Federal d’Alemanya al món. El Goethe-Institut s’encarrega de fomentar la difusió de l’idioma alemany a l’estranger, així com de l’intercanvi i la cooperació cultural internacional. Recorda que els alumnes de la UAO CEU teniu un 15 % de descompte al preu d’inscripció dels cursos presencials i dels exàmens d’alemany.

Cursos d’alemany estàndards i especials (Club de Lectura, Club de Premsa, Retrats Literaris, Llengua i Cultura, Un Viatge al Romanticisme Alemany)

Exàmens oficials d’alemany

Per inscriure-t’hi, cal que t’identifiquis amb el carnet d’estudiant. També pots inscriure’t als cursos i als exàmens per internet. Abans, però, has de posar-te en contacte amb el Goethe-Institut Barcelona per identificar-te com a estudiant de la UAO i per obtenir un codi de descompte: [email protected]

Cursos de xinès


Aquest curs, la UAO CEU ha signat un conveni amb la Fundació Institut Confuci de Barcelona perquè els alumnes de la Universitat puguin fer cursos de xinès amb un descompte del 10 %. A la seva oferta hi trobareu cursos semestrals d’iniciació per als que us animeu a estudiar xinès per primer cop i cursos de continuació i de conversa per als que ja n’heu estudiat abans. També podeu triar els cursos Xinès Gran Muralla, uns cursos de 45 hores que s’ofereixen en línia —no caldrà que et moguis de casa—, però amb contacte directe amb el professorat a través de l’aula virtual.

Cursos d’iniciació i continuació

Cursos en línia Xinès Gran Muralla

A més, la resta de col·laboradors t’ofereixen cursos de francès i italià semestrals. Anima-t’hi i comença l’any triant idiomes. Aquí pots consultar l’oferta completa del curs 2019-2020.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *