#thatCatalanthing: l’acollida lingüística universitària a les xarxes socials

Els serveis lingüístics universitaris presentem un nou projecte de difusió de recursos d’acollida lingüística de les universitats catalanes a través de les xarxes socials coordinat per la UAO CEU.

Sota l’etiqueta #thatCatalanthing, el Grup de Treball de Dinamització Lingüística de la CIFALC ha elaborat una campanya de difusió a través de les xarxes socials que consta d’una desena d’entrades per a Instagram, Twitter i Facebook. Cada entrada destaca un recurs d’acollida lingüística i inclou un petit text en català, castellà o anglès —segons el públic al qual es dirigeixi—, i una imatge i una etiqueta específics per a cadascun.

L’objectiu d’aquest projecte és aconseguir una difusió més extensa dels recursos d’acollida lingüística universitaris que ja existeixen entre els estudiants locals i internacionals interessats a fer un intercanvi o un voluntariat lingüístic, com també entre els que participen o volen participar en programes de mobilitat.

La campanya de difusió es farà a través dels comptes de les xarxes socials de les onze universitats catalanes que han participat en aquest projecte. La campanya començarà el segon semestre del curs 2019-2020 i continuarà, en una segona fase, el primer semestre del curs 2020-2021.

Aquest projecte ha estat elaborat en col·laboració entre els serveis lingüístics de les universitats catalanes i ha rebut un ajut Interlingua de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *