La llengua i la cultura franceses, ara a la UAO CEU

La UAO CEU acaba de signar un conveni amb l’Institut français de Barcelona per promoure l’aprenentatge de la llengua francesa i el coneixement de la cultura francesa a la comunitat universitària. Amb aquest acord, la UAO CEU s’alia amb una institució de gran prestigi per ampliar l’oferta formativa i cultural per als estudiants.

L’Institut français és l’organisme del Ministeri d’Europa i Afers Exteriors francès encarregat de la promoció de la cultura i de la llengua franceses al món. A Barcelona, hi és present des dels anys vint i, des d’aleshores, hi duu a terme una tasca excepcional de difusió de la cultura francesa i francòfona, i és el referent de la formació en llengua francesa.

Gràcies a l’acord entre les dues institucions, els alumnes de la UAO CEU poden gaudir dels serveis següents que l’Institut français els posa a l’abast:

  • Cursos de llengua i cultura franceses a càrrec de docents qualificats.
  • Programa cultural amb cicles de cinema, conferències, concerts, etc.
  • La Mediatèque: un centre de documentació multimèdia amb més de 20.000 títols, punt de referència de la cultura francesa i francòfona a Barcelona obert als estudiants de l’Institut i al públic en general.
  • Estades lingüístiques a l’estranger.

 

 

 

 

A partir d’ara, doncs, els estudiants i el personal docent i no docent de la UAO CEU es poden beneficiar de cursos de francès personalitzats a la UAO CEU i d’un descompte especial si volen fer un curs presencial a l’Institut français Barcelona. A més, els cursos inclouen l’accés gratuït a la Mediatèque durant tot un any.

L’Institut français és, també, el centre oficial a Barcelona dels DELF-DALF exams del Ministeri d’Educació francès. Aquestes proves, que es convoquen quatre cops l’any i que avaluen des del nivell A1 fins al nivell C2, són vàlides a tot el món i no caduquen.

Si t’interessa fer un curs de francès o si et vols presentar a un examen oficial, posa’t en contacte amb el Servei de Llengües i te’n donarem més informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *