Guia per escriure Dret a la Universitat

Comencem l’any presentant-vos les guies Escriure Dret a la Universitat i Writing for Law at University. Es tracta d’uns recursos lingüístics que la UAO CEU ha elaborat conjuntament amb altres universitats catalanes en el marc d’un projecte interuniversitari subvencionat pels ajuts Interlingua de la Generalitat de Catalunya.

Aquestes guies, la primera en català i la segona en anglès, són un petit manual per als estudiants de dret, que descriuen les característiques principals de l’escriptura en aquesta disciplina i ofereixen consells per elaborar bons textos jurídics. A més, enumeren i descriuen els tipus de textos que hi són més habituals. Per últim, les guies ofereixen un llistat de recursos lingüístics i webs d’interès que inclou des de diccionaris especialitzats fins a cursos en línia de llenguatge jurídic.

 

 

 

 

 

 

Creiem que aquestes guies són una eina especialment útil per als alumnes que entren en contacte per primer cop amb el dret i amb el llenguatge jurídic; alhora, però, poden ser un material de reforç i una eina de consulta per als estudiants de cursos superiors i per als mateixos experts en aquesta disciplina.

Les guies estan disponibles en els enllaços següents i a la pàgina web del Servei de Llengües, a l’apartat de recursos lingüístics.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *