Nova “Gramàtica essencial de la llengua catalana” en línia

 

 

 

 

 

L’Institut d’Estudis Catalans ha publicat la Gramàtica essencial de la llengua catalana (GEIEC). Es tracta d’una eina que vol ser una versió reduïda i adaptada de la Gramàtica de la llengua catalana per fer-la accessible a un públic més ampli.

És per això que la GEIEC s’ha publicat únicament en línia i amb un format i una estructura que n’afavoreixin la consulta des de l’ordinador, la tauleta o el mòbil. L’obra es divideix en apartats que podem obrir des del sumari inicial. A cadascun d’aquests apartats, els termes més tècnics ens apareixen emmarcats com a subtítol. si hi passem el cursor per sobre, se’ns obren unes finestres explicatives que fan una descripció de cada terme.

Un altre aspecte que aporta claredat en les explicacions i les descripcions són els quadres que s’inclouen a molts apartats. Totes aquestes característiques fan que el contingut d’aquesta eina sigui molt entenedor i que sigui molt fàcil de navegar.

 

Us animem a fer servir aquesta nova eina per consultar els vostres dubtes gramaticals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *