Els GoliADsUAOCEU celebren la seva XV edició

El Festival de Comunicació i Publicitat organitzat pels estudiants de Publicitat i Relacions Públiques celebra enguany la seva XV edició.

En aquesta ocasió, els organitzadors del concurs presenten una temàtica relacionada amb el món de l’esport, més exactament l’All-Star de l’NBA.

 

Els estudiants del grau en Publicitat i RP proposen una gala ambientada en els diferents espectacles que se celebren durant la nit de les grans estrelles del bàsquet mundial.

La cerimònia de lliurament de premis tindrà lloc el pròxim 13 de maig a l’Aula Magna de la Universitat Abat Oliba CEU.

La XV edició dels GoliADs concedirà sis premis d’elecció directa: GoliAD a la Trajectòria Professional, GoliAD a la Innovació i Creativitat, GoliAD al Millor Creador de Contingut Digital, GoliAD al Millor Comentarista Esportiu, GoliAD a l’Agència Revelació i GoliAD de Suport a la Docència en honor a Andreu Barrabino.

Enguany, a més, s’estrena una categoria que serà escollida per votació popular, el GoliAD al Millor Influenciador Esportiu.

D’altra banda, les agències de publicitat podran presentar les seves peces i campanyes creatives per aconseguir un GoliAD a la Millor Campanya de Valors Humans, GoliAD a la Millor Campanya de Branded Content, GoliAD a la Millor Campanya Gràfica, GoliAD a la Millor Campanya Digital i GoliAD al Millor Espot en TV.

 

Equip Premsa GoliADs

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *