Olga Viza i Matias Prats premiats amb el GoliAD a la Trajectòria Professional

El Festival de Comunicació i Publicitat organitzat pels estudiants de Publicitat i Relacions Públiques ha anunciat ja els primers guanyadors.

L’edició d’enguany està inspirada en l’All-Star de l’NBA, motiu pel qual la majoria dels premiats tenen una clara vinculació amb l’esport i, més concretament, amb el bàsquet.

Matías Prats i Olga Viza, la parella de periodistes que va comentar fa 25 anys la cerimònia inaugural dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92 en TVE, han estat premiats amb el GoliAD a la Trajectòria Professional.

Jordi Robirosa, el periodista esportiu especialitzat en bàsquet de Televisió de Catalunya i autor del llibre «A prop de les estrelles de l’NBA», ha estat guardonat amb el GoliAD al Millor comentarista esportiu.

Finalment, Drafteados –el canal de YouTube i Twitch sobre l’actualitat de l’NBA– s’ha alçat amb el premi a Millor Creador de Contingut Digital, i la pel·lícula Campeones amb el GoliAD a la Innovació i Creativitat.

Com a principal novetat de la XV edició, el guanyador de la categoria al Millor influencer esportiu serà escollit per votació popular a través del perfil d’Instagram dels GoliAds. Els tres finalistes són: Valentí SanJuan, Patry Jordán i Cocó Constans.

D’altra banda, han presentat els patrocinadors i agraeixen molt la seva col·laboració, encara més donades les circumstàncies que està vivint la societat durant l’últim any.

La XV dels GoliADs UAO CEU Awards té el plaer de comptar amb la participació de:

Universitat Abat Oliba CEU, HP, Robin Hat, Verse, Optima Facility, Barberán, Remolques Oníroco, Masia Tero, Nerety, Bernat Rubí, AutoBeltran Mercedes-Benz, Moritz, SelfPackaging, Smybox i FCBarcelona.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *