Una emotiva 12a edició de GoliADs UAOCEU Awards

Una emotiva 12a edició de GoliADs UAOCEU Awards

És indiscutible que els GoliADs s’han convertit en l’acte institucional de la UAO CEU de major repercussió externa. Compta amb un important valor afegit, és un acte dissenyat per alumnes i que comparteix tota la comunitat universitària. Al llarg d’aquestes dotze edicions ha aconseguit un prestigiós posicionament únic, en termes professionals podria ser considerat com un exemple d’Oceà Blau’.

GoliADs un projecte que té la màgia d’unir. Són molts: alumnes, professors, autoritats acadèmiques, personal administratiu, de serveis, que es veuen reflectits en aquests premis i, si poden, col·laboren. Això és molt difícil d’aconseguir dins d’una institució universitària i aquesta gala ho ha aconseguit de forma sòlida i constant.

M’omple d’orgull saber que els promotors de tan magnífic esdeveniment són els alumnes d’últim curs del grau de Publicitat i RR.PP. Però seria molt difícil d’aconseguir sense la labor de dos excel·lents i apassionats professors, Albert Maruny i Xavi Casado. Ells fan que no es perdi l’espurna amb els anys i se segueixi abordant amb una sana competència buscant que cada edició sigui millor que les anteriors. Gràcies Albert, Xavi /Xavi, Albert.

Andreu Barrabino i els GoliADS UAO CEU, una simbiosi perfecta

Personalment sempre defenso que no hi ha edicions millors o pitjors, cada any és meravellosament diferent. Mantenir-se amb el nivell de qualitat aconseguit és molt difícil i això fa que GoliADs sigui encara més important.

Abans feia referència al seu poder d’unió que queda demostrat amb un important nombre d’ajudes anònimes i despreses que provenen moltes persones que també estan aquí darrere. És un grup silenciós fonamental. A tots ells vull expressar-los la meva gratitud i afecte.

En un plànol més personal, aquesta 12a edició tindrà un record molt especial. Vaig rebre amb una gran emoció el reconeixement a la meva implicació en aquest meravellós projecte de GoliADs. Ho rebo com una gran mostra d’afecte de la nostra comunitat universitària. Vull donar-vos les GRÀCIES, GRÀCIES, … Seguint els consells del meu benvolgut pare: ‘Es de bien nacido, ser agradecido’

Podeu tenir per segur que el meu agraïment és immens. Us vull ‘hasta el infinito y más allá’

LLARGA VIDA ALS GOLIADS!!!

 

Dr. Andreu Barrabino García-Manso,

Director d’Estudis del Grau en Publicitat i RP

Particípa, deja tu comentario:


Suscribirse por e-mail

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Casos de éxito en i

En un contexto en el que la comunicación corporativa desemboca ...

Regulación del Bitc

Los alumnos de Publicidad y Relaciones Públicas han tratado en ...

Una emotiva 12a edic

Una emotiva 12a edició de GoliADs UAOCEU Awards És indiscutible que ...

La socialización de

Un reciente estudio de Kantar Worldpanel sobre directrices de mercado ...

No sólo en Sant Jor

Como cada año, el Blog de Publicitat i Relacions Públiques ...

Casos de éxito en i

En un contexto en el que la comunicación corporativa desemboca ...

Regulación del Bitc

Los alumnos de Publicidad y Relaciones Públicas han tratado en ...

Una emotiva 12a edic

Una emotiva 12a edició de GoliADs UAOCEU Awards És indiscutible que ...

La socialización de

Un reciente estudio de Kantar Worldpanel sobre directrices de mercado ...

No sólo en Sant Jor

Como cada año, el Blog de Publicitat i Relacions Públiques ...

Twitter

No public Twitter messages.