Connecta’t i participa al #SantJordiSlam2021

Tornem a celebrar un Sant Jordi “diferent”: espais delimitats, menys parades de llibres i roses, i activitats que s’allarguen tota la setmana. A la UAO, aquest 23 d’abril celebrem la quarta edició del #SantJordiSlam, la lectura oberta multilingüe de narrativa i poesia.  Aquest any, la lectura torna al claustre i mantenim les activitats en línia. T’ho expliquem.

#SantJordiSlam2021: lectura oberta multilingüe

Torna la lectura oberta multilingüe de narrativa i poesia de Sant Jordi, en què tothom qui vulgui pot passar per davant del micròfon i llegir un poema o un fragment del seu llibre preferit. S’inspira en els poetry slams, competicions en què poetes reciten obres originals; en el nostre cas, no es tracta d’una competició, sinó que els participants facin d’altaveu de les paraules del màxim nombre d’autors i autores de tot el món.

La lectura tindrà lloc el divendres 23 d’abril a les 11:30 al claustre de la Universitat. Per poder planificar una mica la jornada, i d’acord amb les mesures preventives de la covid, et demanem que, si hi vols participar o hi vols assistir de públic, t’inscriguis en aquest formulari. Hi pots participar tant si ets estudiant com personal docent o no docent.

L’esperit d’aquesta activitat és que les lectures siguin àgils i que puguem fer un tast de tantes obres com sigui possible. Per tant, si vols llegir una part d’una obra narrativa, has de comptar que amb la lectura d’una pàgina o, simplement, d’un passatge ja n’hi ha prou; si vols llegir un poema, mira de triar-ne un que no tingui més de quatre o cinc estrofes.

El mur virtual del #SantJordiSlam

Si no pots assistir a la lectura oberta, no pateixis: pots compartir el teu poema preferit o un fragment d’una novel·la que t’hagi agradat al mur virtual del #SantJordiSlam. No cal que t’hi registris ni que t’hi donis d’alta; entra-hi i escriu una publicació nova.

Alhora, durant tot el dia, des del Servei de Llengües hi farem les nostres recomanacions i et proposarem iniciatives i activitats que s’han posat en marxa per celebrar aquest Sant Jordi.

Ets qui en sap més, de literatura?

Per celebrar el Dia del Llibre, hem preparat un qüestionari amb el qual pots posar a prova els teus coneixements literaris. Clica aquí per respondre les deu preguntes que determinaran si ets qui més en sap, de literatura.

El mur ja està actiu i pots començar a fer-hi aportacions. També t’animem a compartir a les xarxes socials aquesta iniciativa amb les etiquetes següents:

#SantJordiSlam2021 #SantJordiUAOCEU #SantJordi2021

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *