L’estiu, amb idiomes

L’estiu, que llarg que es fa quan no tenim plans. La calor s’enganxa i no ens podem treure la mandra de sobre. L’asfalt crema i la platja és plena a vessar. Si tu tampoc no pots suportar els horrors de la canícula, però no has trobat cap pla per escapar-te’n, no pateixis: nosaltres te’n busquem. Ja pots consultar tota l’oferta de cursos d’idiomes de la Universitat d’Estiu de la UAO CEU.

Com sempre, des del Servei de Llengües t’oferim cursos intensius d’anglès en col·laboració amb el British Council. Recorda que, amb aquests cursos, pots acreditar el nivell B2.2 de manera oficial. A més, també trobaràs un curs d’actualització de la gramàtica i l’ortografia espanyoles i cursos semipresencials de català del nivell B2 al C2. Aquest últim, el curs de C2, et permet acreditar el nivell superior de manera oficial amb un examen de la CIFALC. Apunta-t’hi fins al 14 de juny enviant-nos un correu a [email protected].

Descarrega’t el nostre tríptic amb
tota la informació dels cursos.

Anglès general de nivell A2, B1, B2.1, B2.2*, C1.1, C1.2, C.2
*el nivell B2.2 inclou l’examen APTIS!


Business English


Cursos de català semipresencials de nivell intermedi (B2), suficiència (C1) i superior (C2)*
*el nivell superior inclou l’examen oficial de la CIFALC!


Ortografía y gramática española: ponte al día

 

A més, recorda que pots gaudir de descomptes als instituts de llengües oficials que tenen conveni amb la UAO CEU:

    Cursos d’estiu d’anglès al British Council

            Cursos d’estiu d’alemany al Goethe Institut

           Cursos d’estiu d’italià a l’Istituto Italiano di Cultura

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *