Torna el #SantJordiSlam, la lectura oberta multilingüe de la UAO CEU

Un any més —i, aquest any, tot i la pluja—, la UAO CEU ha celebrat el #SantJordiSlam en el marc dels actes de celebració de la diada de Sant Jordi. Aquesta segona edició de la lectura oberta multilingüe de narrativa i poesia de Sant Jordi ha comptat amb la participació d’alumnes i de membres del PAS i del PDI de la Universitat.

El #SantJordiSlam vol ser un espai en què tothom que vulgui pugui compartir amb tota la comunitat universitària un fragment del seu llibre preferit o un poema que li agradi. A més, des del Servei de Llengües, es vol promoure el caràcter multilingüe de la lectura i donar cabuda a totes les llengües de la comunitat universitària. En l’edició actual, hem escoltat poemes i fragments de novel·les en català, castellà i portuguès.

Les paraules de Lorca, Galeano, Raspall i Vinyoli, entre molts d’altres, han ressonat al vestíbul de la Universitat. Amb aquesta iniciativa participativa, la UAO CEU s’ha volgut sumar als actes que se celebren arreu per commemorar la diada de Sant Jordi i el Dia del Llibre. Des del Servei de Llengües volem donar les gràcies a tothom que hi ha participat.

Post relacionados

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *