Cultura i llengua alemanyes al teu abast a la UAO CEU

La UAO CEU, a través del Servei de Llengües, ha reactivat el conveni de col·laboració amb el Goethe-Institut Barcelona. Amb aquest conveni, els alumnes i el personal docent i no docent de la UAO CEU poden gaudir d’un 15 % de descompte a tots els cursos presencials i als exàmens oficials del Goethe-Institut Barcelona.

El Goethe-Institut és l’Institut Oficial de Cultura de la República Federal d’Alemanya. La seva activitat principal és promoure el coneixement de la llengua i la cultura alemanyes arreu del món. A més, gaudeix d’un ampli reconeixement internacional i els seus exàmens oficials d’alemany com a llengua estrangera (Goethe-Zertifkat) avaluen des del nivell A1 fins al C2 i estan reconeguts a tot el món.

A part dels cursos, la comunitat universitària de la UAO CEU també es pot beneficiar de les múltiples activitats culturals que organitza el Goethe-Institut Barcelona. El ventall d’activitats inclou el cicle de cinema en alemany Cine Club Goethe-Institut, exposicions, concerts, debats, conferències i taules rodones amb personalitats del món cultural alemany. Per estar-ne al dia, el Goethe-Institut posa a disposició un canal de Whatsapp per rebre tota la informació sobre esdeveniments i convocatòries: www.goethe.de/barcelona/whatsapp.

Al web del Servei de Llengües hi trobareu tota la informació sobre les oportunitats que obre aquest conveni.

Cursos d’alemany
Inscriu-t’hi en línia a través de: https://www.goethe.de/ins/es/ca/sta/bcn/kur/tup.cfm

Exàmens oficials d’alemany
Inscriu-t’hi en línia a través de: https://www.goethe.de/ins/es/ca/sta/bcn/prf.html

Codi promocional: UAO 15% (s’ha d’introduir abans de fer el pagament en línia)

 

Trobareu el Goethe-Institut Barcelona
al carrer Roger de Flor, 224.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *