Arrenca el programa d’intercanvi lingüístic Tàndem UAO CEU

Aquesta setmana ha arrencat la primera edició del programa d’intercanvi lingüístic Tàndem UAO CEU. Un total de 28 alumnes han format 14 parelles lingüístiques de diferents combinacions lingüístiques que inclouen el català, l’espanyol, l’anglès, el francès i l’alemany.

El dia 8 d’octubre es va fer la presentació de les parelles lingüístiques. A la presentació, els alumnes van conèixer la seva parella lingüística i van poder intercanviar números de telèfon per organitzar les trobades. A partir d’ara, la idea és que les parelles lingüístiques es trobin, com a mínim, una hora a la setmana durant deu setmanes. A les trobades, cada alumne podrà fer de “professor” i d'”aprenent”; els vam recomanar que, a cada trobada, parlessin, com a mínim, mitja hora en cada idioma. Així, tots dos alumnes poden prendre la iniciativa de la conversa i trobar més temes de conversa. Per ajudar-los a trencar el gel i donar-los idees sobre temes de conversa, els vam donar un exemplar de la guia 80 tips. A pocket guide to enjoying your stay (també disponible a intercat.cat).

La meitat dels estudiants que participen en aquest programa són estudiants internacionals que passaran el primer semestre del curs 2018-2019 a la UAO CEU. L’altra meitat són alumnes de grau de la UAO CEU, molts dels quals són alumnes dels cursos d’anglès de la Universitat i utilitzen el programa Tàndem UAO CEU com un complement per millorar la seva expressió oral.

La segona edició del Tàndem UAO CEU començarà el segon semestre d’aquest curs amb l’arribada dels nous estudiants internacionals. Llavors, tots els alumnes de la UAO CEU tindran novament l’oportunitat de provar aquesta experiència o, fins i tot, de repetir-la.

Post relacionados

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *