Celebrem Sant Jordi amb el #SantJordiSlam

A la UAO CEU aquest 2018 hem celebrat la diada de Sant Jordi amb actuacions musicals dels nostres alumnes, amb un mercat solidari i, des del Servei de Llengües, amb una lectura oberta multilingüe de fragments de llibres: el #SantJordiSlam. Alumnes, professors i PAS han desfilat per l’escenari del claustre per llegir fragments dels seus llibres preferits i també poemes. N’hem tingut tot un reguitzell ben variat: des de Pablo Neruda fins a Jacint Verdaguer passant per Pere Quart, i de C. S. Lewis a Jesús Lizano.

 

Els alumnes comencen les lectures al claustre de la Universitat. UAO CEU.

Aquesta primera edició de la lectura oberta multilingüe #SantJordiSlam s’inspira en els poetry slam, competicions en què poetes reciten obres originals. En el cas del #SantJordiSlam, no es tractava d’una competició sinó que els participants, a vegades de manera individual i a vegades en grup, han recitat passatges d’obres que han triat ells mateixos.

La Carme, la nostra secretària docent, recita un poema de Pere Quart. UAO CEU.

Entre els participants d’aquesta iniciativa hi havia estudiants de primer curs dels graus d’Educació Infantil i d’Educació Primària, estudiants d’intercanvi, professors de llengua i membres del PAS.

Des del Servei de Llengües esperem que aquest acte literari i festiu es consolidi dins del marc de la celebració de la diada de Sant Jordi a la UAO CEU i que, en les properes edicions, tota la comunitat universitària hi pugui participar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *