Convocatòria dels ajuts del Programa Parla3 de terceres llengües

L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha convocat els ajuts per als estudiants matriculats en una universitat catalana, per promoure la formació i l’acreditació de terceres llengües, dins del Programa Parla3 per al curs 2017-2018.

El Programa Parla3 promou la formació i l’acreditació del nivell B2.2 en terceres llengües. Recorda que, a la UAO CEU, necessites acreditar el nivell B2.2 d’anglès abans de matricular-te de tercer de grau o quart de doble grau.

Els ajuts d’aquest programa estan destinats a ajudar-te a pagar el preu de la matrícula del curs d’anglès, si el fas en un centre universitari, a l’EOI o a l’IOC. Això vol dir que, si estàs fent un curs d’anglès anual a la UAO CEU, pots optar a aquest ajut i, si te l’atorguen, rebràs fins a 350 euros per nivell acreditat (A2, B1, B2.1 o B2.2).

Aquests ajuts s’atorguen un cop has superat el curs d’anglès; a la sol·licitud hi has d’adjuntar el certificat de superació del curs emès pel centre, el justificant de matrícula a la universitat durant el curs 2017-2018 i el rebut de pagament del curs d’anglès.

Hi ha dues modalitats a les quals pots optar:

  • La modalitat C, si tens concedida una beca Equitat en el tram 1 o una beca general del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport (MECD). El termini per presentar la sol·licitud s’acaba el dia 31 d’agost de 2018.
  • La modalitat B, si no tens concedida cap d’aquestes dues beques. El termini per presentar la sol·licitud s’acaba el dia 30 de setembre de 2018.

Has de presentar la sol·licitud al web de l’AGAUR a través dels enllaços que hem inclòs per a cada modalitat. Al web trobaràs les bases de la convocatòria amb la llista de requisits i documents que has de presentar. Si necessites més informació, pots consultar el web del Programa Parla3 o pots adreçar-te al Servei de Llengües.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *