Benvinguts al blog del Servei de Llengües

Engeguem aquest blog per informar la nostra comunitat universitària dels cursos i serveis que oferim des del Servei de Llengües. La UAO CEU té un fort compromís amb el multilingüisme i des d’aquest espai volem fomentar-lo i comunicar totes les iniciatives que serveixin per engrandir-lo.

A més dels cursos de diferents idiomes que oferim, aquí trobareu informació sobre jornades, iniciatives i activitats culturals relacionades amb la llengua organitzades per la Universitat i per les entitats col·laboradores. Alhora, també anunciarem tot tipus d’actes relacionats amb el multilingüisme que puguin ser del vostre interès.

Així doncs, anem per feina i us fem cinc cèntims dels cursos d’anglès, català i espanyol per a estrangers (ELE) que organitzem aquest segon semestre del curs 2017-2018.

 

Post relacionados

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *