TORNEIG de FUTBOL 5 UAO CEU ’23

El dissabte 29 d’abril va ser un dia inoblidable per a la comunitat UAO CEU, ja que es va celebrar amb gran èxit el Torneig de Futbol 5. Malgrat ser un cap de setmana de pont, l’esdeveniment va comptar amb una magnífica acollida, amb la participació de més de 80 persones distribuïdes en 10 equips. D’aquests, 7 eren masculins, 2 femenins i 1 mixt, demostrant així la gran diversitat i inclusió que caracteritza la comunitat UAO CEU. El torneig va ser una oportunitat perfecta per a gaudir d’un esport divertit i emocionant, alhora que es fomentava la convivència i el bon ambient entre els membres de la comunitat.

 

Durant la jornada matinal, es va disputar la fase de lligueta, dividida en dos grups de cinc equips, amb partits molt igualats i emocionants.

A la tarda, es va arribar al moment més esperat de la competició, la gran final, que va enfrontar els equips SKY i Los Titos. La final va ser molt disputada des del primer minut, amb un joc intens i de molta qualitat per part dels dos equips. No obstant, SKY va acabar imposant-se amb un contundent 4-1, després d’una segona part excel·lent que els va portar a aconseguir la victòria.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *