TORNEIG de FUTBOL 5 UAO CEU ’23

Dissabte passat 29 d’abril, la comunitat UAO CEU va viure un esdeveniment memorable: el  Torneig de Futbol 5 UAO CEU organitza’t des del servei d’esports de la universitat.. Malgrat coincidir amb un cap de setmana llarg, el torneig va gaudir d’una excel·lent participació, amb més de 80 jugadors repartits en 10 equips. La competició va reflectir la diversitat i inclusió de la comunitat UAO CEU, amb 7 equips masculins, 2 femenins i 1 mixt.

Aquest torneig no només va oferir l’oportunitat de gaudir d’un esport apassionant, sinó que també va promoure la convivència i l’esperit comunitari. Un esdeveniment que, sens dubte, enforteix els llaços i el compromís amb els valors esportius i d’equip, valors imprescindibles dins la vida universitària.

 

Durant la jornada matinal, es va disputar la fase de lligueta, dividida en dos grups de cinc equips, amb partits molt igualats i emocionants.

A la tarda, es va arribar al moment més esperat de la competició, la gran final, que va enfrontar els equips SKY i Los Titos. La final va ser molt disputada des del primer minut, amb un joc intens i de molta qualitat per part dels dos equips. No obstant, SKY va acabar imposant-se amb un contundent 4-1, després d’una segona part excel·lent que els va portar a aconseguir la victòria.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *