Mendiguren, es cola al podi

L’alumne Jordi Perez de Mendiguren va sorprendre a tothom amb la seva destacada actuació al Campionat d’Espanya Universitari de Lluita Olímpica Lliure. En la categoria de -130kg, va aconseguir la medalla de plata, demostrant la seva habilitat i dedicació a aquest esport exigent.

 

Jordi, reconegut com a judoka amb una trajectòria exitosa en els CCU, va decidir fer un gir radical en la seva carrera esportiva i aventurar-se en el món de la lluita olímpica.

Durant el darrer mes, Jordi es va immersar en un entrenament intensiu, centrant-se en aprendre les tècniques específiques i les estratègies de la lluita olímpica. Va treballar amb dedicació incansable per millorar la seva força, resistència i agilitat, adaptant-se als requisits únics d’aquest esport.

L’obtenció de la medalla de plata és un testimoni del treball dur i la dedicació de Jordi. No només ha sabut adaptar-se amb èxit a una nova disciplina, sinó que ha destacat en ella, rivalitzant amb altres competidors talentosos. Aquesta fita és una recompensa merescuda per tot l’esforç invertit i el seu compromís amb l’excel·lència esportiva.

 

Ara, amb aquesta medalla de plata com a trampolí, Jordi mira cap al futur amb optimisme i amb una motivació renovada. Està decidit a continuar treballant dur, millorant les seves habilitats i aconseguint nous èxits en el món de la lluita olímpica.

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *