CEU de Golf: dos argents de Segovia.

L’equip de la UAO CEU va exhibir una actuació sobresortint durant el Campionat d’Espanya Universitari CEU de Golf a Segòvia, destacant-se per un rendiment extraordinari. Els jugadors van demostrar una habilitat i una dedicació exemplars, amb una menció especial per a Andrea de Sentmenat, la qual va tenir una participació estel·lar, contribuint significativament al èxit de l’equip.

Plata per Equips
Argent per Equips

En la categoria Scratch, Andrea va destacar i va aconseguir una merescuda medalla de plata. El seu domini del joc i les seves habilitats impressionants li van permetre destacar entre la competència.

CEU de GOLF
CEU de GOLF

A més, en la classificació per equips, l’equip UAO CEU va obtenir un notable èxit. Andrea de Sentmenat i Vicente Mestre, com a membres de l’equip, van contribuir amb els seus resultats  per aconseguir una destacada medalla de plata per equips al CEU de GOLF. La combinació dels seus rendiments individuals va ser clau per a aquest èxit col·lectiu.

 

Andrea CEU de GOLF
Andrea
Vicente CEU de GOLF
Vicente

 

 

 

 

 

 

 

Aquestes victòries són un testimoni de la dedicació, l’esforç i l’habilitat dels membres de l’expedició UAO CEU. El seu èxit en aquest campionat demostra el seu compromís amb l’esport i el seu talent indiscutible en el golf. Felicitats a tots els membres de l’equip per aquesta gran actuació i per portar el nom de la UAO CEU a l’escenari esportiu universitari espanyol amb tanta distinció.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *