6 d’Abril. Dia mundial de l’activitat física (DMAF).

Un any més, Catalunya escalfa motors per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) el proper 6 d’abril amb l’objectiu de promoure un estil de vida actiu i reduir el sedentarisme com a elements fonamentals de salut i benestar.

 

Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF)
Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF)

El lema d’enguany és “Gaudeix la vida, posa’t en marxa”.

En aquest darrers anys, els nostres hàbits de feina i oci han canviat,  però no per això han de passar a ser hàbits sedentaris.

El Dia Mundial de l’Activitat Física és una de les eines amb què cada any fem realitat el nostre compromís per promoure hàbits de vida activa, tant per a infants i adolescents com per a persones adultes i gent gran.

Us animem a fer extensiu el lema “Gaudeix la vida, posa’t en marxa” i fer les accions individuals  o grupals per celebrar el DMAF durant 4 setmanes  (de l’1 d’abril al 5 de maig).

Algunes idees de com celebrar-ho:

A l’escola
Fer pauses actives, patis dinamitzats,  gimcana, jocs populars i tradicionals, reptes d’AF, etc.

A la universitat
Fer pauses actives, caminades, reptes d’AF ludificats, sortides en bici, xerrades, competicions esportives interuniversitàries, etc.

Al carrer, a les places, als parcs i als equipaments esportius
Sessions d’exercici físic, activitat dirigida als circuits saludables, marxa nòrdica, ioga, competicions esportives, etc.

A la feina
Fer pauses actives, reptes d’AF ludificats, activitats esportives per equips, xerrades, activitats de promoció d’estil de vida actiu etc.

A l’entorn natural

Marxa nòrdica, caminades, ioga, sessions d’exercici físic, anar en bicicleta, nedar, etc.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *