CCU’23 DE VÒLEI PLATJA

El BSC Premià de Dalt va acollir el passat 23 i 24 de març el campionat universitari CCU’23 de Vòlei Platja, on la UAO CEU va estar representada per dues parelles, en la categoria femenina.

Equips femenins CCU'23 Volei Platja
Equips femenins Campionat

El passat dijous i divendres van tenir lloc les finals del Campionat de Catalunya Universitari, posant fi a una competició que es va dur a terme en un únic dia i on només hi havia cabuda per a dues modalitats (masculina i femenina). Els partits de la Primera fase es jugaven al millor d’un set a 21 punts, sempre amb 2 punts d’avantatge. Els partits de la Segona fase, i determinat pel nombre d’equips, eren al millor 3 sets.

Equip UAO CEU
Equip UAO CEU

En categoria masculina, la UAB i la URV s’enfrontaven pel títol de campió després de batre a altres universitats com la UB o UPF. El conjunt de l’Autonòma, format per Rejón i Peña, va imposar-se a la parella de la Rovira i Virgili, composta per Naya i Sánchez per endur-se l’or. En la final de consolació, Boada i Muro, representant la UPC, van guanyar a la UdL, enduent-se així la medalla de bronze.

La final femenina, disputada entre la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Internacional de Catalunya, va caure del costat del grup barcelonès, amb la parella formada per Bové i Pecan. El bronze va ser per la Universitat de Vic, que va superar a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *