CCU23 DE VÒLEI PLATJA

El BSC Premià de Dalt va acollir el passat 23 i 24 de març el campionat universitari, on la UAO CEU va estar representada per dues parelles, en la categoria femenina.

El passat dijous i divendres van tenir lloc les finals del Campionat de Catalunya Universitari, posant fi a una competició que es va dur a terme en un únic dia i on només hi havia cabuda per a dues modalitats (masculina i femenina). Els partits de la Primera fase es jugaven al millor d’un set a 21 punts, sempre amb 2 punts d’avantatge. Els partits de la Segona fase, i determinat pel nombre d’equips, eren al millor 3 sets.

En categoria masculina, la UAB i la URV s’enfrontaven pel títol de campió després de batre a altres universitats com la UB o UPF. El conjunt de l’Autonòma, format per Rejón i Peña, va imposar-se a la parella de la Rovira i Virgili, composta per Naya i Sánchez per endur-se l’or. En la final de consolació, Boada i Muro, representant la UPC, van guanyar a la UdL, enduent-se així la medalla de bronze.

La final femenina, disputada entre la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Internacional de Catalunya, va caure del costat del grup barcelonès, amb la parella formada per Bové i Pecan. El bronze va ser per la Universitat de Vic, que va superar a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *