ELS COLORS DE LES 12 UNIVERSITATS CATALANES TORNEN A ENVAIR EL CIRCUIT DE LA UNIRUN

El colors de les 12 Universitats catalanes ha tornat a envair el circuit de la UNIRUN, que ha transcorregut pel litoral de Barcelona i de Sant Adrià de Besòs.

13.03.2022, Barcelona
UniRun 2022. Parc del Fòrum.
foto: Jordi Play

El guanyador de la prova masculina ha estat Víctor Ortiz (14:51), de la Universitat de Barcelona, mentre que la primera dona en creuar la meta ha sigut Oda Hove (17:09), de la Universitat Politècnica de Catalunya.

La segona i la tercera posició en categoria masculina han correspost a Miquel Domenech (15:02), de la Universitat de Barcelona (UB), i a Ewen Toulgoat (15.08), de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).

I en categoria femenina, a les corredores Marta Castroviejo (17:21), de la UAB i guanyadora de l’any passat, i Marta Sabaté (18:41), de la UB.

La prova està impulsada per l’ECU (Esport Català Universitari), amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, l’Ajuntament de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs. La UNIRUN 2022, que ha estat patrocinada per adidas i organitzada per Gaudium Sports, ha sigut un èxit de participació, amb més de 5.000 corredors i les inscripcions esgotades des de fa més de 10 dies.

La Copa de Campions de la UNIRUN 2022 ha tornat a la Universitat de Barcelona, amb 427 punts. La Universitat Politècnica de Catalunya, segona (760 punts) i la Universitat Pompeu Fabra, tercera (815 punts), han ocupat les altres dues places de podi.

Destacar que el % de participació per sexes ha sigut de 53,30% homes i 46,70% dones, i el % d’inscrits menors de 24 anys, del 71,68%.

Universitat guanyadora absoluta: Universitat de Barcelona

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *