Prepara la UNIRUN

El 13 de març se celebrarà la UNIRUN, la cursa de les universitats, i Adidas, patrocinador principal, et convida als entrenaments de la comunitat de running adidas runners Runners Barcelona (del 25 de gener al 30 de juny de 2022) per a preparar-te.

Uneix-te al grup d’adidas Runners Barcelona a l’app adidas Running i inscriu-te als entrenaments presencials amb els coaches i pacers AR.
Els entrenaments adidas Runners Barcelona per a preparar la Unirun 2022 se celebren cada dimarts, dimecres i dijous. Els entrenaments són gratuïts.

Per a participar als entrenaments adidas Runners és necessari registrar-se a l’app d’adidas Running o al web adidas Runners Barcelona, i inscriure’t als esdeveniments presencials setmanals. També pots estar al dia de les últimes actualitzacions dels entrenaments al grup Facebook adidas Runners Barcelona.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *