Formació en promoció de la Salut, gratuïta!!!

Benvolguts i benvolgudes,

L’Agència de Salut Pública de Catalunya impulsa una oferta formativa continuada i gratuïta , normalment per a professionals sanitaris, en especial de l’atenció primària.

Per primera vegada han ampliat el seu abast, i han obert la formació a joves interessats en temes de promoció de la salut. Per això, la Universitat Abat Oliba CEU, com a membres de la Xarxa d’Universitats Saludables, obtem de manera gratuïta, a 30 places per edició de cada curs relacionat amb la prevenció i la promoció de la salut, que puguin interessar als estudiants de les carreres sanitàries, com Medicina, Infermeria, Psicologia, etc.

Des d’aquest any l’oferta formativa està agrupada en una aula virtual: https://promocio.cat/. En aquest espai es pot trobar una oferta àmplia de cursos sobre diferents temes de promoció de la salut, com per exemple “activitat física i salut”, “alletament matern”, “programa salut i escola”, “consell alimentari en la infància i l’adolescència”, “intervenció en tabaquisme”, “tabaquisme ambiental i salut infantil”, “Abordatge del consum d’alcohol a l’Atenció Primària”, etc.

 

Si hi esteu interessats o per a més informació podeu escriure a l’adreça: sumasalut@promocio.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *