Marc Segovia, millor esportista universitari de Catalunya en taekwondo 2021

Girona, 4 de novembre de 2021.

L’Auditori Narcís Xifra del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (UdG) ha acollit aquest dimecres, 4 de novembre, l’acte de cloenda dels Campionats de Catalunya Universitaris (CCU) 2021. La UdG ha estat la universitat organitzadora de la 36a edició dels campionats que, aquest any, han comptat amb 5.299 participants (53,16% d’homes i un 46,84% de dones) en disset disciplines esportives. Les competicions s’han transmès per la Xarxa de Comunicació Local amb un pic màxim d’audiència de 63.164 espectadors.

Durant l’acte, presentat pel periodista Francesc Sánchez Carcassés, s’han lliurat els guardons als millors esportistes femení i masculí de les diferents disciplines esportives practicades (bàsquet, futbol, futbol sala, handbol, rugbi, voleibol, volei platja, atletisme, escacs, golf, judo, karate, natació, orientació, pàdel, taekwondo i tenis) i als millors corredors de la cursa Unirun 2021. També s’ha concedit els premis als millors esportistes absoluts dels campionats a Paula Xutglà (UdG) i Oriol Madí (UB).

 

Marc Segovia, alumne UAO CEU, millor esportista universitari de Catalunya en taekwondo 2021.

 

L’esdeveniment ha comptat amb la presència de les persones guardonades així com de representants de les dotze universitats catalanes. Jordi Masquef, Àdam Bertran i Anna Caula –en nom de la Diputació de Girona, de l’Ajuntament de Girona i de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, respectivament– i representants del GEiEG, la Unió Esportiva Sarrià de Ter, la Xarxa Comunicació Local i Adidas han rebut l’agraïment de l’organització pel suport en aquests campionats.

 

Finalment, el rector de la Universitat de Girona, Quim Salvi, ha entregat el testimoni al rector de la Universitat Ramon Llull, Josep Maria Garrell. La URL serà la universitat encarregada d’organitzar la 37a edició dels CCU el proper 2022.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *