El CCU’21 de GOLF ja té data!

D’acord amb l’última actualització per part de la Comissió de Represa Esportiva de SGEiAF, en relació a les competicions autoritzades pel Consell Català de l’Esport, d’acord amb la darrera Resolució del Departament de Salut s’hi han incorporat els Campionats de Catalunya Universitaris 2021, fet que fa que ja es puguin dur a totes les competicions universitàries tant individuals com col·lectives.

És per això, que el CCU’21 de GOLF, que ja va ser ajornat a causa de les restriccions esportives, ja té data, i se celebrarà el 8 d’abril al Real Club de Golf del Prat.

Aquest campionat organitzat per la Universitat Abat Oliba CEU  juntament amb el RCG Prat en les seves darreres edicions, ha aconseguit afermar-se dins els CCU, convertint-se en clàssic imprescindible.

Més informació a www.esportuniversitari.cat

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *