Un CCU’21 de Golf de rècord!

Ahir la Universitat Abat Oliba CEU, juntament amb el Reial Club de Golf el PRAT, va organitzar el Campionat de Catalunya Universitari de Golf.

Aquest campionat ha estat el primer, després de més d’un any sense esport universitari a causa de la pandèmia, i potser per això ha tornat amb més ganes que mai, amb una participació rècord de 28 golfistes, d’ençà que la UAO CEU n’és l’organitzadora.

La nostra universitat inicialment estava representada per 4 golfistes, Eric MontanerGonzalo Herrero, Andrea de Sentmenat i Maria Piñeiro, però malauradament aquesta última, va ser baixa d’última hora per malestar.

No obstant Andrea de Sentmenat va realitzar un molt bon campionat, portant la nostra universitat al més alt del podi, amb un treballadíssim primer lloc en la categoria Scratch Femenina, i una segona posició en Handicap.

Aprofitem aquesta publicació per agraïr el bon tracte i la professionalitat del Reial Club de Golf el Prat, més concretament a Jorge Olmos, Isabel Rivero y Beatriz Bernad.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *