COMUNICAT SUSPENSIÓ LLIGUES UNIVERSITÀRIES CURS 2020-21

Tenint en compte les restriccions actuals en l’àmbit esportiu dins de les mesures del Procicat per la prevenció de contagis per la pandèmia Covid-19 i a punt d’exhaurir el segon termini d’inscripcions a les Lligues Universitàries, s’ha decidit donar per suspeses les competicions per aquest curs, davant de la impossibilitat de aplaçar més l’inici de les mateixes.

Els motius que ens han fet arribar a aquesta decisió son, la manca de dates abans del període d´exàmens i l´escàs numero d´equips inscrits, que fa impossible l’organització de la competició. Des de Lligues Universitàries lamentem molt aquesta situació i us emplacem a tornar amb més forces el proper curs 2021-22, per gaudir de la universitat, de l’esport i de l’amistat.

És per això que us demanem molta cura i ànims per afrontar el final de curs i desitgem tornar-vos a veure ben aviat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *