Modificació d’horaris durant la suspensió temporal de la docència teòrica presencial

Després dels nous acords del Consell de Govern presos a la sessió del passat 14 d’octubre de 2020 pels quals se suspén la docència teòrica presencial entre el 15 i el 30 d’octubre, la Biblioteca continuarà prestant els seus serveis de dilluns a divendres amb un horari provisional de 8 a 19 h. 

Us recordem que es continua mantenint el sistema de cita prèvia per al préstec i la consulta de documents que heu de sol·licitar a través del formulari disponible a la pàgina web de Biblioteca.

Per altra banda, des de l’accés remot als e-recursos, es pot accedir des de casa a les bases de dades de la Biblioteca després d’identificar-vos amb el correu electrònic i la contrassenya institucionals. També disposeu de dos plataformes de llibres electrònics: Ágora virtual i eBook UAO que us permeten la lectura, reserva i préstec de llibres en format electrònic des de qualsevol dispositiu mòbil.  

Finalment, us recordem que podeu contactar amb la Biblioteca a través del correu electrònic [email protected] i el telèfon 932 540 907.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *