Noves plataformes de llibres electrònics

Ens plau comunicar-vos que la Biblioteca continua ampliant la seva oferta de llibres electrònics subscrivint, en aquesta ocasió, dues noves plataformes:

BIBLIOTECA VIRTUAL TIRANT

 

 

 

 

La Biblioteca Virtual Tirant és una plataforma digital des de la qual es pot accedir en format electrònic a tots els llibres publicats per l’editorial Tirant lo Blanch. Recull les millors obres de Ciència Jurídica i Dret, així com altres canals especialitzats en Humanitats i Ciències Socials. Actualment compta amb més de 5.600 títols. Té un límit de deu usuaris simultanis.

 

E-PREMIUM GRAÓ

 

 

 

 

 

El servei ePremium Llibres de l’Editorial Graó facilita l’accés a més de 2.200 capítols de 250 llibres. A més, a través d’un cercador avançat, l’usuari pot accedir a buscar un contingut personalitzat sobre els seus interessos. La seva base de dades a text complet, d’accés il·limitat, inclou àrees com la formació del professorat, la didàctica, l’organització i gestió de centres, la intervenció social o la comunitat educativa, entre moltes altres. Des del mateix portal, també tenim accés al fons editorial de totes les revistes de l’Editorial Graó.

Recordeu que si hi accediu des de fora de la Universitat, heu de fer-ho a través de l’Accés remot e-recursos

Esperem que us resultin d’interès. Si teniu qualsevol dubte, us podeu adreçar a [email protected]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *