Les persones que realitzen un curs d’especialització generen un valor afegit en la seva contínua formació professional i acadèmica. Especialitzar-se és afegir atributs i habilitats diferencials que es reflecteixen en el currículum vitae i demostren la capacitat d’aquests professionals per actualitzar-se i seguir creixent personal i laboralment en un mercat cada vegada més competitiu.

La vida està plena de decisions, escollim el nostre camí, la nostra roba, la nostra vida laboral, però molts cops necessitem ampliar els nostres coneixements, resoldre els nostres dubtes, descobrir noves idees. Amb tants graus i cursos que podem arribar a fer, ens falta temps per ampliar els nostres coneixements, buscar allò que ens interessa, allò en què tenim curiositat.

Nace la nueva Universidad de Verano en la UAO CEU

Nace la nueva Universidad de Verano en la UAO CEU

Per tot això, a la UAO CEU creiem en una nova Universitat d’Estiu, amb un interessant i ampli ventall de cursos d’especialització transversals, professionalitzants i encapçalats per professors amb un llarg i prestigiós recorregut professional. Dirigit a tothom que vulgui ampliar els seus coneixements, que tingui curiositat en aprendre i qüestionar-se les coses, persones que vulguin ampliar la seva visió del món i de les seves inquietuds. La Universitat d’Estiu està dissenyada com un complement als graus i màsters, oferint horaris intensius de juliol, amb places limitades i amb diferents descomptes per estudiants UAO CEU, alumni i professors.

La UAO CEU ofereix un ampli i variada oferta de cursos per aquest estiu basats en les inquietuds i interessos del moment, enfocats per obrir un gran ventall de coneixements i possibilitats laborals per a tothom que hi participi. Presentem breument els cursos:

Nuevos cursos de verano transversales y profesionalizantes

Nuevos cursos de verano transversales y profesionalizantes

Pots consultar tota la informació a Universitat d’Estiu.

Per reservar la teva plaça o demanar informació complementària, et pots dirigir a: unidestiu@uao.es

 

Xavier Porta
Servei Desenvolupament Audiovisual

Particípa, deja tu comentario:


Suscribirse por e-mail

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

"La mejor de todas l

La organización de un evento debe responder a una razón ...

Convenio entre El Co

El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya y la ...

Se baja el telón: A

The Atomic Garden lideró los premios en la jornada de ...

Taller de Formación

Los estudiantes de la asignatura Comunicación Institucional y Corporativa de ...

Comunicación de cri

Josep Mª Brugués, consultor en comunicación con una dilatada experiencia ...

"La mejor de todas l

La organización de un evento debe responder a una razón ...

Convenio entre El Co

El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya y la ...

Se baja el telón: A

The Atomic Garden lideró los premios en la jornada de ...

Taller de Formación

Los estudiantes de la asignatura Comunicación Institucional y Corporativa de ...

Comunicación de cri

Josep Mª Brugués, consultor en comunicación con una dilatada experiencia ...

Twitter

No public Twitter messages.