Descobreix la biblioteca virtual de recursos lingüístics de la UAO CEU

Us presentem la biblioteca virtual de recursos lingüístics del Servei de Llengües de la UAO CEU. En aquest espai interactiu, que imita l’estructura d’una biblioteca real, hi hem recollit tots els recursos lingüístics que us poden ser útils per redactar els vostres textos. N’hi torbareu de tot tipus: guies de redacció, criteris d’estil, diccionaris, cercadors, etc. Si cliqueu a les icones de la planta de dalt, els trobareu organitzats per tipus i, si cliqueu a les de la planta de baix, els trobareu distribuïts per àrea de coneixement.

Ens hem esforçat per incloure-hi una bona selecció de materials i recursos de cada àrea d’estudi de la Universitat, amb l’objectiu que tant l’alumnat com el personal docent i d’administració i serveis hi trobin eines lingüístiques útils i rellevants per al seu dia a dia.

En especial, volem destacar l’apartat d’autoaprenentatge de llengües, en què trobareu un recull de recursos gratuïts per idioma que poden ser un bon complement dels vostres cursos.

Hi podeu accedir clicant a la imatge (us recomanem que en deseu l’enllaç als favorits!) o a través de la pàgina web de Llengües, a l’apartat Recursos lingüístics, on també hem inclòs tots els recursos de la biblioteca en forma de llista en els menús desplegables.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *