Ara, el xinès, a la Universitat

 

Més multilingüisme, més internacionalització: nou conveni de col·laboració amb l’Institut Confuci de Barcelona

 

La Universitat Abat Oliba CEU acaba de signar un conveni de col·laboració amb l’Institut Confuci de Barcelona. Amb aquest conveni, obrim la porta a la llengua i la cultura xineses a la Universitat.

L’Institut Confuci de Barcelona és una institució no lucrativa que promou l’estudi de la cultura i la llengua xineses a Catalunya. Entre les activitats que ofereix, hi ha:

  • Cursos d’iniciació en llengua xinesa. Aquests cursos són anuals i poden ser de 60 fins a 120 hores. S’adrecen a estudiants que no tenen cap coneixement previ en llengua xinesa.
  • Cursos de continuació en llengua xinesa. Es tracta de cursos per a estudiants que ja hagin fet un curs de xinès o que en tenen coneixements. Són anuals i poden ser de 60 fins a 120 hores. Per inscriure-s’hi, cal fer, prèviament, una prova de nivell.
  • Exàmens oficials HSK. L’Institut Confuci de Barcelona organitza convocatòries de l’examen oficial HSK. Aquest examen té sis nivells, de l’1 al 6, que equivalen als nivells d’A1 a C2 del MECR.
  • Activitats culturals i cicles de cinema.

Gràcies a aquest acord, els estudiants i el personal docent i no docent de la UAO CEU poden gaudir de cursos de xinès personalitzats a la Universitat i d’un descompte especial del 10 % per als cursos que es fan a la seu del carrer Elisabets de l’Institut Confuci de Barcelona.

Cursos de xinès
Inscripció en línia aquí.

Exàmens oficials HSK de xinès
Inscripció en línia aquí.

Més informació sobre l’Institut Confuci de Barcelona aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *