El Tàndem UAO CEU torna a rodar

El dimarts 5 de març ha començat la segona edició del programa d’intercanvi lingüístic Tàndem UAO CEU. Aquest segon semestre, s’han format nou parelles lingüístiques amb estudiants que volen practicar l’anglès, l’espanyol o el català.

El programa Tàndem UAO CEU està pensat perquè tingui una durada de deu setmanes.  Durant aquests dos mesos i mig, animem els estudiants que es trobin, com a mínim, un cop per setmana durant una hora. Com, quan i on trobar-se ho deixem a les mans dels participants.

Per apuntar-se al programa, els estudiants van haver d’omplir un formulari i dir quina llengua volien practicar, quina llengua “oferien” i quin era l’horari que els anava bé per fer les trobades.

Aquest segon semestre, l’inici del Tàndem UAO CEU ha coincidit amb l’International Day, una jornada en què els estudiants internacionals de la UAO CEU porten menjar i begudes típics dels seus països d’origen. Cada país ha presentat un estand que els estudiants han decorat amb motius tradicionals en els quals hem pogut degustar des de guacamole, fins a creps, pierogui, mákos tészta i margarites! L’estand més original i amb els plats més exquisits ha estat premiat amb una panera plena de productes típics catalans.

 

Post relacionados

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *