Cursos d’idiomes 2018-2019

Estem a punt d’anar-nos-en de vacances, però ja tenim a punt l’oferta de cursos d’idiomes per al curs que ve!

El curs 2018-2019 mantenim l’oferta formativa en idiomes per a tots els estudiants de la UAO CEU, per al PAS, per al PDI i per a alumnes externs. L’oferta inclou cursos d’anglès general, de Business English, de català i d’espanyol per a estrangers. Feu un cop d’ull al tríptic, en què trobareu tots els detalls dels cursos.

Recordeu que, gràcies a la nostra col·laboració amb el British Council, podeu acreditar oficialment el nivell B2.2 amb els nostres cursos. A més, els alumnes de la UAO CEU podeu sol·licitar els ajuts PARLA3 de la Generalitat per als cursos d’anglès anuals.

 

Post relacionados

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *