Cursos d’idiomes 2018-2019

Estem a punt d’anar-nos-en de vacances, però ja tenim a punt l’oferta de cursos d’idiomes per al curs que ve!

El curs 2018-2019 mantenim l’oferta formativa en idiomes per a tots els estudiants de la UAO CEU, per al PAS, per al PDI i per a alumnes externs. L’oferta inclou cursos d’anglès general, de Business English, de català i d’espanyol per a estrangers. Feu un cop d’ull al tríptic, en què trobareu tots els detalls dels cursos.

Recordeu que, gràcies a la nostra col·laboració amb el British Council, podeu acreditar oficialment el nivell B2.2 amb els nostres cursos. A més, els alumnes de la UAO CEU podeu sol·licitar els ajuts PARLA3 de la Generalitat per als cursos d’anglès anuals.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *