Blog de Llengües

UAO CEU Blog Community

Universitat Abat Oliba CEU

Pompeu Fabra. Una llengua completa

Des del blog de Llengües us hem informat que el 2018 la Generalitat de Catalunya ha acordat commemorar la figura i l’obra de Pompeu Fabra. Aquest any se celebren els 150 anys del seu naixement i, a més, el centenari de la publicació de la Gramàtica catalana. En aquest marc de commemoració, la Direcció General de Política Lingüística, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i les diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, ha organitzat l’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa”.

L’exposició, que es va inaugurar el 17 de maig a l’Arts Santa Mònica, serà itinerant i arribarà a 80 espais de 50 localitats catalanes. Amb un format breu, l’exposició repassa la vida i l’obra del lingüista i gramàtic; vuit blocs informatius presenten de forma divulgativa els fets més rellevants de la vida de Fabra i ofereixen una cronologia de les seves obres.

Inici de l’exposició itinerant a l’Arts Santa Mònica.

Presentació de l’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa”.

Monòleg de presentació de l’exposició.

 

 

La mostra es podrà visitar a l’Arts Santa Mònica fins al 7 de juliol. Per saber en quins altres espais la podreu visitar, consulteu l’agenda oficial de l’Any Fabra. Recordeu que, a part d’aquesta exposició, a l’agenda podeu consultar els més de 250 actes que s’han programat durant l’Any Fabra per tot el país i que inclouen des de conferències acadèmiques fins a espectacles de titelles per als més petits.

 

Particípa, deja tu comentario:


Suscribirse por e-mail

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Presentació del "Mo

El 16 de novembre, en el marc del Fòrum Vives ...

Noves versions de la

Noves versions lingüístiques de la Guia de suport a l’intercanvi ...

Per connectar bé: r

A l'hora de redactar un text, cadascú té el seu mètode, ...

Arrenca el programa

Aquesta setmana ha arrencat la primera edició del programa d'intercanvi ...

Encetem el curs amb

I que de pressa que ha passat l'estiu! Després d'unes ...

Presentació del "Mo

El 16 de novembre, en el marc del Fòrum Vives ...

Noves versions de la

Noves versions lingüístiques de la Guia de suport a l’intercanvi ...

Per connectar bé: r

A l'hora de redactar un text, cadascú té el seu mètode, ...

Arrenca el programa

Aquesta setmana ha arrencat la primera edició del programa d'intercanvi ...

Encetem el curs amb

I que de pressa que ha passat l'estiu! Després d'unes ...