Pompeu Fabra. Una llengua completa

Des del blog de Llengües us hem informat que el 2018 la Generalitat de Catalunya ha acordat commemorar la figura i l’obra de Pompeu Fabra. Aquest any se celebren els 150 anys del seu naixement i, a més, el centenari de la publicació de la Gramàtica catalana. En aquest marc de commemoració, la Direcció General de Política Lingüística, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i les diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, ha organitzat l’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa”.

L’exposició, que es va inaugurar el 17 de maig a l’Arts Santa Mònica, serà itinerant i arribarà a 80 espais de 50 localitats catalanes. Amb un format breu, l’exposició repassa la vida i l’obra del lingüista i gramàtic; vuit blocs informatius presenten de forma divulgativa els fets més rellevants de la vida de Fabra i ofereixen una cronologia de les seves obres.

Inici de l’exposició itinerant a l’Arts Santa Mònica.
Presentació de l’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa”.
Monòleg de presentació de l’exposició.

 

 

La mostra es podrà visitar a l’Arts Santa Mònica fins al 7 de juliol. Per saber en quins altres espais la podreu visitar, consulteu l’agenda oficial de l’Any Fabra. Recordeu que, a part d’aquesta exposició, a l’agenda podeu consultar els més de 250 actes que s’han programat durant l’Any Fabra per tot el país i que inclouen des de conferències acadèmiques fins a espectacles de titelles per als més petits.

 

Post relacionados

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *