Taller sobre la Intel·ligència Emocional

El passat 15 i 16 de novembre es va impartir a la nostra Universitat el taller: Intel·ligència Emocional a través de les Arts, de la mà de Miriam Sajeta. Professora de Comunicació Intercultural, Oratòria i Medis a la University of Applied Sciences d’Augsburg (Alemanya) i diplomada per l’Associació Espanyola de Psicoteràpia Gestalt A.E.T.G / CIPHAR.
El taller va ser impartit als estudiants de quart i cinquè d’Educació i consistia en treballar les diferents àrees artístiques a través de l’educació emocional. Es pretenia que els alumnes desenvolupessin dues habilitats bàsiques de la intel·ligència emocional: la consciència de les pròpies emocions i el maneig d’aquestes. De tal manera que els proporcionaria una major eficàcia en els processos d’aprenentatge dirigits ells i elles en el seu futur com a docents.
Necessitem comprendre i controlar les emocions tant per la nostra vida diària com per educar. Ja que l’emoció, el pensament i l’acció són tres elements que van sempre lligats a tot allò que fem el dia a dia. I és a l’etapa de la infància quan s’han de treballar les emocions, perquè en els primers anys de vida assentem les bases per desenvolupar les nostres múltiples intel·ligències.

Alumnes de quart i cinquè d’Educació en el taller de Intel·ligència Emocional de Miriam Sajeta.

A més, d’una part teòrica, els estudiants van realitzar jocs i activitats pràctiques com: jocs per a reconèixer les emocions; activitats plàstiques per estimular la percepció emocional, la motricitat i el joc dramàtic; dinàmiques d’expressió corporal i cant per treballar les emocions en grup…

Alumnes de quart i cinqué d’Educació realitzant activitats pràctiques en el taller de Intel·ligència Emocional

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *