Andrea i Vicente, tornen amb dos argents de Segovia

L’expedició UAO CEU va demostrar un rendiment excepcional al Campionat d’Espanya Universitari de Golf celebrat a Segòvia. L’actuació dels membres de l’equip ha estat destacada, especialment la de Andrea de Sentmenat.

En la categoria Scratch, Andrea va destacar i va aconseguir una merescuda medalla de plata. El seu domini del joc i les seves habilitats impressionants li van permetre destacar entre la competència.

A més, en la classificació per equips, l’equip UAO CEU va obtenir un notable èxit. Andrea de Sentmenat i Vicente Mestre, com a membres de l’equip, van contribuir amb els seus resultats  per aconseguir una destacada medalla de plata . La combinació dels seus rendiments individuals va ser clau per a aquest èxit col·lectiu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquestes victòries són un testimoni de la dedicació, l’esforç i l’habilitat dels membres de l’expedició UAO CEU. El seu èxit en aquest campionat demostra el seu compromís amb l’esport i el seu talent indiscutible en el golf. Felicitats a tots els membres de l’equip per aquesta gran actuació i per portar el nom de la UAO CEU a l’escenari esportiu universitari espanyol amb tanta distinció.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *